Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Facebook Twitter Google+ Linkedin lege winkelwagen
Bel snel: 088-1001088

Ook daarom

 • vinkje Beste keus voor MKB
  betrouwbaar, scherp en flexibel
 • vinkje Gratis advies
  Direct contact
 • vinkje Transparante prijzen
  Altijd de beste prijs
 • vinkje Pro actief
  Altijd een oplossing
 • vinkje Veilig betalen
  Via iDeal, Creditcard, Overboeking of machtiging
 
 

Onze klanten over Bedrijfsafvalspecialist.nl

Top!

Ik sta versteld van de snelheid en professionele dienstverlening van uw bedrijf!

Helaas maak je tegenwoordig vaak mee dat je, na het maken van afspraken met mensen, maar af moet wachten of ze worden nagekomen. Bij de containertotaalmarkt ben ik ten eerste telefonisch zeer goed geholpen en geadviseerd, maar ook het nakomen van de afspraken is prima verlopen. Overigens had ik een 4m3 container besteld, en kreeg ik een 6m3 container omdat die van 4m3 allemaal uitgeleend waren. Dit alles werd tegen dezelfde prijs gerealiseerd. Waar maak je dit nog mee!!!M.v.g. M. Hendriks

Meer dan perfect was de service bij het plaatsen en ophalen van de container.Beter kon het niet gegaan zijn.Een tien met een griffel!

Goede site, en een waarschijnlijk zeer goed instrumentarium om op deze manier alles in goede banen te leiden. Ben erg tevreden. Een aandachtspuntje voor extra korting bij het afnemen van 2 containers tegelijk.

goed duidelijke website, snelle reactie en bevestiging. Helaas was het de chauffeur even ontgaan dat ik gevraagd had een half uur van te voren even te bellen dat hij onderweg was. Maar hij ging vervolgens heel schappelijk om met het feit dat hij even op mij moest wachten. het plaatsen van de container was een klein huzarenstukje op zich in verband met de zeer beperkte ruimte op het dorp, maar werd uitermate voorzichtig, welwillend en coulant uitgevoerd.goede service!

Goede service, zeker in ogenschouw nemend dat het bijna kerst was. Enige aanmerking is dat onze mail steeds undeliverable terugkwam.

Hallo,Ik heb uw service zeer positief ervaren met vriendelijke medewerkers aan de telefoon. Ik was alleen maar thuis met het afleveren van de container en de chaufeur was vriendelijk en zeer behulpzaam, hij zette de container precies waar wij hem wouden hebben. De afhaal service ging ook vlot een telefoontje en het was geregeld. Ik zal uw bedrijf ook zeker aan bevelen aan andere mensen die een container nodig hebben.Mvg,'Gerard Laurenssen

 1 .. 8 9 10 11 12 13 14