Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Facebook Twitter Google+ Linkedin lege winkelwagen
Bel snel: 088-1001088

Ook daarom

 • vinkje Beste keus voor MKB
  betrouwbaar, scherp en flexibel
 • vinkje Gratis advies
  Direct contact
 • vinkje Transparante prijzen
  Altijd de beste prijs
 • vinkje Pro actief
  Altijd een oplossing
 • vinkje Veilig betalen
  Via iDeal, Creditcard, Overboeking of machtiging
 
 

Onze klanten over Bedrijfsafvalspecialist.nl

Bij het plaatsen van de rolcontainer was ik niet aanwezig. Chauffeur heeft de container netjes achter het huis geplaatst. Dank hiervoor.

Vorige week een afspraak gemaakt met de vertegenwoordiger en nu al een rolcontainer voor bedrijfsafval ontvangen. Erg snel en niet onbelangrijk tegen een prima prijs.

Goed geholpen door een dame op de klantenservice. Na 10 min had ik het proforma contract al in de mail zitten. Sneller kan bijna niet. Bedankt voor de afwikkeling.

Goed geregeld allemaal. Bedankt voor de snelle reactie

Fijn bedrijf!

Top!

Ik sta versteld van de snelheid en professionele dienstverlening van uw bedrijf!

Helaas maak je tegenwoordig vaak mee dat je, na het maken van afspraken met mensen, maar af moet wachten of ze worden nagekomen. Bij de containertotaalmarkt ben ik ten eerste telefonisch zeer goed geholpen en geadviseerd, maar ook het nakomen van de afspraken is prima verlopen. Overigens had ik een 4m3 container besteld, en kreeg ik een 6m3 container omdat die van 4m3 allemaal uitgeleend waren. Dit alles werd tegen dezelfde prijs gerealiseerd. Waar maak je dit nog mee!!!M.v.g. M. Hendriks

Meer dan perfect was de service bij het plaatsen en ophalen van de container.Beter kon het niet gegaan zijn.Een tien met een griffel!

Goede site, en een waarschijnlijk zeer goed instrumentarium om op deze manier alles in goede banen te leiden. Ben erg tevreden. Een aandachtspuntje voor extra korting bij het afnemen van 2 containers tegelijk.

 1 .. 10 11 12 13 14 15 16