Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken.
Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Standaardpagina

Rolcontainer huren

Regio-opslagcontainer.nl is onderdeel van Regiocontainer.nl en is gespecialiseerd in het verhuren van 10ft opslagcontainers en 20ft opslagcontainer. Onze opslagcontainers kunnen wij plaatsen door heel Nederland. Deze opslagcontainer kan vervolgens blijven staan voor de huurperiode die u wenst. Als de klus klaar is en de container is weer leeg kunnen wij de opslagcontainer weer ophalen. Onze opslagcontainer blijft de gehele huurperiode dus staan op de locatie waar de opslagcontainer geleverd is. helaas kunnen wij geen volle opslagcontainers verplaatsen naar een andere locatie.

Plaatsing/levering rolcontainers

Onze opslagcontainers worden geplaatst met twee verschillende soorten vracht-wagens. De meest gebruikte vrachtwagen is een zogenaamde kraanwagen. Deze vrachtwagen kan de container met een kraan plaatsen. Door gebruik te maken van dit type vrachtwagen kan de opslagcontainer zeer precies en nauwkeurig geplaatst worden op de door u aangewezen locatie. Afhankelijk van de omstandigheden kunnen wij onze opslagcontainers meestal ook over een hek/heg plaatsen zodat de opslagcontainer op eigen terrein geleverd kan worden. Heeft u vragen over de plaatsingsmogelijkheden bij u in de straat? Neem contact met ons op 088-1001088.

Betaling rolcontainer

Als u bij ons een rolcontainer besteld kunnen wij u deze leveren met verschillende betaalmogelijkheden.

Bij het aanmaken van de bestelling zullen we een schatting maken van de duur hoelang de container zal blijven staan. Op basis hiervan zullen wij een factuur opstellen. Mocht de container langer blijven dan zal hiervoor per week een factuur gestuurd worden. De betaling van de rolcontainer kan na het aanmaken van de bestelling veilig online voldaan worden doormiddel van een overboeking of met IDeal. In de meeste gevallen kan er ook contact of per pin betaald worden bij levering?

Vaste tarieven Vanaf 5,- euro per maand
Vaste tarieven All-in tarieven
Maandelijks opzegbaar Maandelijks opzegbaar
Maandelijks opzegbaar Binnen 5 werkdagen leverbaar
Snelle levering Gratis plaatsen in heel Nederland
Maandelijks opzegbaar Flexibele lediging van de container

Uw offerte

U heeft nog geen producten geselecteerd

Klanten over bedrijfsafvalspecialiast.nl

8.8
Op basis van 7137 reacties

Bekijk alle reviews

“Prima” Anoniem op 08-11-2022
“Op tijd geplaatst en weer op tijd opgehaald.Hartstikke netjes.” mustafa dutar op 05-11-2022
“Zeer tevreden” A van Kasteren op 05-11-2022
“Zeer correct alles klopte volgens de afspraken ” Anoniem op 30-10-2022