Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Facebook Twitter Google+ Linkedin lege winkelwagen
Bel snel: 088-1001088

Ook daarom

 • vinkje Beste keus voor MKB
  betrouwbaar, scherp en flexibel
 • vinkje Gratis advies
  Direct contact
 • vinkje Transparante prijzen
  Altijd de beste prijs
 • vinkje Pro actief
  Altijd een oplossing
 • vinkje Veilig betalen
  Via iDeal, Creditcard, Overboeking of machtiging
 
 

Overzicht van onze perscontainers

Buiten onze rolcontainers voor bedrijfsafval, papier/karton, glas en archiefvernietiging hebben wij ook de expertise voor het leveren van ondergrondse molok containers en perscontainers.

Vooral onze perscontainer kan voor u als organisatie de juiste manier zijn om uw bedrijfsafval en of papier af te voeren.

De Perscontainer is beschikbaar in verschillende formaten ( 10ft perscontainer & 20ft perscontainer ). De perscontainer is eventueel ook beschikbaar met een kantelsysteem. Dit kantelsysteem geeft de mogelijkheid uw bedrijfsafval en of papier door middel van een 240 liter rolcontainer te ledigen in de perscontainer.

Het voordeel van de perscontainer is dat het afval samen word geperst en hierdoor zal de container maximaal beladen kunnen worden en gaat er geen ruimte verloren.


Offerte 240 liter rolcontainer aanvragen

 

20 ft perscontainer

De 20 ft rolcontainer is leverbaar in combinatie met de afvalstromen:

- Bedrijfsafval

- Papier en karton 


 

Afmetingen van de perscontainer:

Hoogte:   260 cm

Breedte:  255 cm

Diepte:     650 cm     240 liter rolcontainer huren

 

 

Een perscontainer huren bij Bedrijfsafvalspecialist gaat zeer eenvoudig en snel. Wilt u graag meer informatie omtrent het huren van een perscontainer? U kunt ons daarvoor gerust bellen via 088 - 1001088.