Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Facebook Twitter Google+ Linkedin lege winkelwagen
Bel snel: 088-1001088

Ook daarom

 • vinkje Beste keus voor MKB
  betrouwbaar, scherp en flexibel
 • vinkje Gratis advies
  Direct contact
 • vinkje Transparante prijzen
  Altijd de beste prijs
 • vinkje Pro actief
  Altijd een oplossing
 • vinkje Veilig betalen
  Via iDeal, Creditcard, Overboeking of machtiging
 
 

Hulp bij het bestellen van een container

Voor de meeste van onze klanten is het vaak lastig om een inschatting te maken van welke container het best bij de organisatie/klant past. In dit geval kunt u het beste contact met ons opnemen. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij in de meeste gevallen een goede inschatting maken bij het kiezen van de juiste container/ledigingsfrequentie.
Door dit persoonlijke gesprek zullen we informeren en adviseren of het verstandig is om bijvoorbeeld uw papier/karton/folie af te laten voeren in een aparte container.
De keuze ligt uiteraard bij u en wij willen hierin alleen een adviserende rol invullen.


Terug omhoog

Levertijd

Indien we de juiste container hebben geselecteerd zullen we het contract in orde gaan maken. Dit duurt over het algemeen niet langer dan een uur. Als we alle documenten retour hebben ontvangen kunnen we overgaan tot het in bestelling zetten van de bedrijfsafvalcontainer. Door onze ruime voorraad rolcontainers zullen wij de container in de meeste gevallen binnen 5 werkdagen bij u kunnen leveren. Heeft u erg veel haast? Neem dan snel contact op met onze klantenservice.


Terug omhoog

All-in tarieven

Bedrijfsafvalspecialist.nl is een transparant bedrijf die houdt van eerlijk zaken doen. Hierdoor hanteren wij een zogenaamd all-in tarief.
Dit betekent dat de tarieven die wij hanteren all inclusive zijn. Er komen dus geen kosten achteraf bij. Geen jaarlijkse verhogingen zolang uw contract loopt en geen administratie kosten en dergelijke.


Terug omhoog

Indien u niet thuis bent

Voor het leveren van de bedrijfsafval container hoeft u niet perse aanwezig te zijn. U kunt ons vooraf aangeven waar de de bedrijfsafvalcontainer mogen plaatsen. Wij kunnen dit uiteraard ook naar eigen inzicht doen of we laten de chauffeur contact met u opnemen als hij onderweg is.

Als de rolcontainer geledigd moet worden hoeft u hier uiteraard niet bij aanwezig te zijn. Het enige wat we van u vragen is de rolcontainer aan de straat aan te bieden zodat deze goed zichtbaar is voor onze collega chauffeurs.


Terug omhoog

Levering op zaterdag

In tegenstelling tot onze klantenservice bezorgen wij niet standaard op zaterdag. Mocht het zo zijn dat het echt niet anders kan zullen wij hiervoor een uitzondering moeten maken. Voor vragen op het gebied van levering op zaterdag adviseren wij u contact met ons op te nemen.


Terug omhoog