Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Facebook Twitter Google+ Linkedin lege winkelwagen
Bel snel: 088-1001088

Ook daarom

 • vinkje Beste keus voor MKB
  betrouwbaar, scherp en flexibel
 • vinkje Gratis advies
  Direct contact
 • vinkje Transparante prijzen
  Altijd de beste prijs
 • vinkje Pro actief
  Altijd een oplossing
 • vinkje Veilig betalen
  Via iDeal, Creditcard, Overboeking of machtiging
 
 

Onze klanten over Bedrijfsafvalspecialist.nl

Perfecte service !!

Super!Lange tijd een container gehad en is altijd vlekkeloos gegaan. Zeer vriendelijke personeel!

Na een vervelende ervaring bij een vorige partij overgestapt naar de Bedrijfsafvalspecialist. Hier zeer goede service ontvangen. Ik ben zeer tevreden.

Top!. Ledigingskalender ontvangen waardoor ik een overzicht had van alle dagen van ledigen. Super service!. Snel schakelen met extra ledigingen.

Had voor een kleine periode een rolcontainer nodig. Is perfect gegaan. Goede service en een top prijs. Dikke Aanradrer!

Super bedrijf, snelle levering van mijn bestelde rolcontainer, eerste lediging is vlot verlopen.Bedankt voor de snelle serviceGroeten, Arie

Super bedrijf! altijd vriendelijk personeel aan de telefoon. Nooit problemen gehad met de ledigingen en mocht ik een extra lediging nodig hebben schakelen ze snel. Top

Al lange tijd klant. Altijd goede service ontvangen. Zeer vriendelijk personeel en ledigen voor een eerlijke prijs. Top!!

Goede Service, Bij een problemen staan ze altijd voor je klaar. Nette ledigingskalender ontvangen en ledigen volgens schema.

Fijn bedrijf om mee samen te werken, als mijn container vol zit hoef ik ze maar te bellen en ze komen hem binnen 2 werkdagen ledigen.

 1 .. 6 7 8 9 10 .. 16