Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Facebook Twitter Google+ Linkedin lege winkelwagen
Bel snel: 088-1001088

Ook daarom

 • vinkje Beste keus voor MKB
  betrouwbaar, scherp en flexibel
 • vinkje Gratis advies
  Direct contact
 • vinkje Transparante prijzen
  Altijd de beste prijs
 • vinkje Pro actief
  Altijd een oplossing
 • vinkje Veilig betalen
  Via iDeal, Creditcard, Overboeking of machtiging
 
 

Houtafval container huren


Houtafval container huren

 

Hout

Een kleine hoeveelheid hout afvoeren is goed te doen, maar hoeveelheden hout van een verbouwing afvoeren vergt meer inspanning én (afvoer)ruimte. Op zo'n moment is het huren van een container de ideale oplossing! Bij Bedrijfafvalspecialist kunt u heel makkelijk, maar zeker ook snel, containers van verschillende maten huren.

 

 

Houtcontainer verhuur

Bij Bedrijfsafvalspecialist kunt u voor hout verschillende soorten containers huren, van 2m3 tot zelfs 15m3. De tarieven zijn afhankelijk van het formaat container dat u kiest.

All-in tarieven

Bij Bedrijfsafvalspecialist weet u van te voren waar u aan toe bent! Wij maken daarom gebruik van all-in tarieven, onze containers zijn inclusief:

-BTW
- transport (plaatsen en ophalen)
- verwerking van uw afval
- 3 weken huur
- milieutoeslag

 

Heeft u uw container eerder dan 3 weken gevuld met hout? Geen probleem! U hoeft ons alleen maar te bellen en wij halen de container weer op.

Houtafval container bestellen