Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Facebook Twitter Google+ Linkedin lege winkelwagen
Bel snel: 088-1001088

Ook daarom

 • vinkje Beste keus voor MKB
  betrouwbaar, scherp en flexibel
 • vinkje Gratis advies
  Direct contact
 • vinkje Transparante prijzen
  Altijd de beste prijs
 • vinkje Pro actief
  Altijd een oplossing
 • vinkje Veilig betalen
  Via iDeal, Creditcard, Overboeking of machtiging
 
 

Grond container huren


Grond container huren

 

Grond

Een beetje grond is snel kwijt te raken: u strooit het uit in uw eigen tuin, of u vult er de richels in uw terras mee. Maar wat als u zoveel grond hebt, dat u het eigenlijk nergens meer kwijt kunt?
Schakel dan een containerverhuur bedrijf in! Bedrijfsafvalspecialist bijvoorbeeld! Bij ons kunt u gemakkelijk via internet

een container bestellen waar u al uw afval in kwijt kunt.                                                      

 

Grond containerverhuur voor iedereen

Bedrijfsafvalspecialist werkt door heel Nederland. Dat betekent dat u voor containerverhuur altijd bij ons terecht kunt, ongeacht uw woonplaats. Voer op onze website uw postcode in, om te kijken welke grond containers we bij u kunnen leveren. Bestel en betaal uw container voor 23.00 en u kunt de volgende dag snel aan de gang met de afvoer van uw grond!

Bedrijfsafvalspecialist regelt alles!

Wanneer u een grond container huurt via Bedrijfsafvalspecialist, dan hoeft u zich nergens zorgen om te maken. U hoeft alleen de container via internet te bestellen, wij doen de rest. Wij zorgen voor transport naar en van uw adres én verwerken alles op de juiste manier. Onze tarieven zijn inclusief BTW, verwerking, transport, milieutoeslag en 3 weken huur.

Grond container bestellen