Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Facebook Twitter Google+ Linkedin lege winkelwagen
Bel snel: 088-1001088

Ook daarom

 • vinkje Beste keus voor MKB
  betrouwbaar, scherp en flexibel
 • vinkje Gratis advies
  Direct contact
 • vinkje Transparante prijzen
  Altijd de beste prijs
 • vinkje Pro actief
  Altijd een oplossing
 • vinkje Veilig betalen
  Via iDeal, Creditcard, Overboeking of machtiging
 
 

Gevaarlijk afval afvoeren

Wilt u graag gevaarlijk afval veilig afvoeren? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Bedrijfsafvalspecialist.nl. Dan kunnen we samen naar de beste oplossing zoeken!

Diverse materialen worden onder Gevaarlijk Afval verstaan, zoals batterijen, verf, afgewerkte olie, inkt afval en afval dat gevaarlijk is voor mens, dier en milieu.

Gevaarlijk afval afvoeren in heel Nederland

Overal in Nederland kan uw gevaarlijk afval afgevoerd worden, dankzij Bedrijfsafvalspecialist.nl. Wij zorgen voor de verwerking van dit afval. U zorgt er daarnaast ook voor dat recycling van afval in stand blijft en draagt tevens een steentje bij aan een beter milieu.

U kunt bij ons containers voor Gevaarlijk Afval huren in diverse maten, namelijk 3m3 t/m 40m3. Wilt u advies over het huren van een container voor Gevaarlijk Afval? Dan kunt u gerust contact opnemen via ons telefoonnummer: 088 100 1088.

 

Huur vandaag nog een container voor Gevaarlijk Afval bij Bedrijfsafvalspecialist.nl!

240 liter rolcontainer huren