Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Facebook Twitter Google+ Linkedin lege winkelwagen
Bel snel: 088-1001088

Ook daarom

 • vinkje Beste keus voor MKB
  betrouwbaar, scherp en flexibel
 • vinkje Gratis advies
  Direct contact
 • vinkje Transparante prijzen
  Altijd de beste prijs
 • vinkje Pro actief
  Altijd een oplossing
 • vinkje Veilig betalen
  Via iDeal, Creditcard, Overboeking of machtiging
 
 

Dakafval container huren


Dakafval container huren

 

Dakafval container Tarieven

Bedrijfsafvalspecialist verhuurt u door heel Nederland de volgende dakafval containers:U bestelt een container door eerst de keuze te maken hoe groot de container moet zijn en daarna op de bestel knop er achter te klikken. Weet u niet hoe groot uw container moet zijn neem dan contact op met onze klantenservice op 088 1001088.

 

 

Dakafval goedkoop Afvoeren

Dakafval is een afvalstroom welke niet gemakkelijk te recyclen is. Onder dakafval vallen alle stromen die met het verwijderen van het dakleer vrijkomen, isolatie materiaal, sloophout en kunststoffen. Het dakgrind welke vrijkomt tijdens het verwijderen van het Dakafval dient gescheiden aangeboden te worden omdat dit afval hergebruikt kan worden na het wassen van dit materiaal.

Wat gebeurt er met uw oude Dakafval

Op dit moment is er geen specifieke verwerking voor dakafval en wordt het materiaal gestort op een vuilstort. Het grootste gedeelte van de kosten voor dakafval worden bepaald de hoge bom-heffing welke door de overheid wordt opgelegd voor het storten van Dakafval.
Voor het dakgrind is wel een gepast oplossing, deze wordt gereinigd en weer hergebruikt al bouwstof en wordt dus zo voor 100% gerecycled. 

Niet toegestaan in een Dakafval Container

Wanneer u bij Bedrijfsafvalspecialist een dakafval container besteld kunt u deze gebruiken voor teerhoudende en teervrije dakleer, ook voor de afvoer van kunststof dakafval kunt u een dakafval container huren. In uw Dakafval container mag alles behalve chemisch afval. U kunt dus zonder problemen uw dakafval container afvullen met overig bouwafval en of sloopafval.

Dakafval container bestellen