Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Facebook Twitter Google+ Linkedin lege winkelwagen
Bel snel: 088-1001088

Ook daarom

 • vinkje Beste keus voor MKB
  betrouwbaar, scherp en flexibel
 • vinkje Gratis advies
  Direct contact
 • vinkje Transparante prijzen
  Altijd de beste prijs
 • vinkje Pro actief
  Altijd een oplossing
 • vinkje Veilig betalen
  Via iDeal, Creditcard, Overboeking of machtiging
 
 

Archiefvernietigings rolcontainer             Vanaf €25,- per lediging


Archiefvernietigings rolcontainer huren


Archief rolcontainer

De archiefvernietigings rolcontainer is een andere rolcontainer dan de rest. De deksel is beveiligd met een slot. Uw archief afval wordt op een veilige manier verwerkt. Een archief container is leverbaar in een 240 liter en 660 liter rolcontainer. De 240 liter rolcontainer is hiernaast afgebeeld.

     

 

  Toegestaan

 Papier

  Niet toegestaan

Aanhechtingen, bindbandjes, plastic, groenafval, glas en al het overige afval.

Overige informatie

Als bedrijf kan het wel eens voorkomen dat belangrijke documenten vernietigd moeten worden. U kan ervoor kiezen om deze papier af te voeren in de standaard papier/karton container.
Deze documenten worden dan op de ‘normale’ manier ingenomen waarbij u uit kan gaan op een discrete verwerking.

Sommige documenten kunnen dermate gevoelig zijn voor u als bedrijf dat u wilt dat deze op een speciale manier verwerkt worden.
Hiervoor kunnen wij een container leveren speciaal voor archiefvernietiging. Deze container word geleverd met een slot op de deksel waardoor u alleen toegang heeft tot de container.
Als de container vol is kunt u contact met ons opnemen en zullen wij de container met een speciale vrachten wagen laten ophalen/ledigen. De inhoud van de container zal niet met het standaard papier/karton verwerkt worden maar op een aparte manier.
Indien gewenst kunnen wij u zelfs een certificaat leveren waarop staat dat het papier op een discrete manier verwerkt is.

Bent u nieuwsgierig of een archiefcontainer een juiste aanvulling is op de afvalverwerking binnen uw organisatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.