Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Facebook Twitter Google+ Linkedin lege winkelwagen
Bel snel: 088-1001088

Ook daarom

 • vinkje Beste keus voor MKB
  betrouwbaar, scherp en flexibel
 • vinkje Gratis advies
  Direct contact
 • vinkje Transparante prijzen
  Altijd de beste prijs
 • vinkje Pro actief
  Altijd een oplossing
 • vinkje Veilig betalen
  Via iDeal, Creditcard, Overboeking of machtiging
 
 

Afvalstromen

Hier vindt u alle afvalstromen / afvalsoorten die wij voor u kunnen afvoeren. U kunt op deze pagina een uitgebreide uitleg vinden van elke afvalsoort. Mocht u nog twijfels hebben kunt u ons natuurlijk altijd telefonisch bereiken. Bel dan: 088 1001088

 Afvalstromen voor onze rolcontainers


offerte bedrijfsafval container aanvragen

 

 Bedrijfsafval

 

Bij bedrijfsafval gaat het om huisafval die bedrijven veroorzaken. Het afval bestaat hoofdzakelijk uit: kantine afval, papier, karton en kunstoffen. Wilt u precies weten wat er wel en niet in een bedrijfsafval rolcontainer mag? Klik dan op de onderstaande "Extra info" button.

Vraag gratis offerte aan

 meer informatie over bedrijfsafval afvoeren


offerte papier en karton container aanvragen

 

Papier en karton

Papier en karton is de voordeligste afvalsoort. Maar let op er mag absoluut geen plastic, aanhechtingen gelamineerd papier etc. in. Wilt u precies weten wat er wel en niet in een papier en karton rolcontainer mag? Klik dan op de onderstaande "Extra info" button.

Vraag gratis offerte aan                                                 meer informatie over papier en karton afvoeren

     


offerte archief vernietigings container aanvragen

 

Archiefvernietiging

De archiefvernietigings rolcontainer is een andere rolcontainer dan de rest. De deksel is beveiligd met een slot. Uw archief afval wordt op een veilige manier verwerkt. Wilt u precies weten wat er wel en niet in mag? Klik dan op de onderstaande "Extra info" button.

 

Vraag gratis offerte aan                                                 meer informatie over archief vernietiging afvoeren

 

 

Vorige pagina